مواد لازم
300 گرم پنیر گودا - 200 گرم ماکارونی - 5 سرشاخه کرفس - 3 عدد
تخم مرغ - 150 گرم خامه - 2 قاشق قهوه خوری خردل - 2 قاشق سوپخوری سرکه -
نمک و فلفل
طرز تهیه:
پنیر فرنگی و کرفس را به قطعات کوچک ببرید. ماکارونی ها را از وسط نصف کرده و در آب
و نمک بپزید. هنگامی که ماکارونی آماده شد آنرا درون ظرف سالاد قرار دهید. خردل را با
سرکه مخلوط کنید و هم بزنید وکم کم خامه را بدان اضافه کنید. کمی نمک بزنید و مقدار
بیشتری فلفل اضافه نمائید. کمی از این سس را روی پنیر بریزید و مخلوط کنید.
پنیرها را روی ماکارونی قرار دهید و با تخم مرغهای پخته سالاد را تزئین کنید.
سس را جداگانه سرو نمائید.